Disclaimer

Aansprakelijkheid

Creditcard-online.eu kan niet instaan voor de juistheid van de op onze website voorkomende gegevens. Creditcard-online.eu aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op creditcard-online.eu kunnen geen rechten worden ontleend. Lees altijd eerst goed de algemene productvoorwaarden en financiële bijsluiter voordat je een financieel product koopt.

Links naar websites van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en staan niet in voor de websites, waarnaar wij verwijzen die buiten het domein creditcard-online.eu vallen.

Klachten

Heb Je een klacht over deze site of klopt er iets niet, laat het ons dan even weten. Als je een klacht hebt over jouw creditcard, dan dien je je te wenden tot de desbetreffende creditcardaanbieder. Alleen zij hebben een klantrelatie met jou, wij hebben geen inzicht in jouw gegevens.

Heb je klacht ingediend bij de betreffende creditcardaanbieder en kom je er nog steeds niet uit, neem dan contact op een het klachteninstituut waarbij de creditcardaanbieder is aangesloten.

Onafhankelijk

Wij zijn geen financieel adviseur en geven je dan ook geen financieel advies. Creditcard-online.eu is onafhankelijk en staat niet in voor de juistheid van de verstrekte gegevens. Creditcards dienen met zorg te worden gebruikt. Het verkeerd omgaan met creditcards kunnen je in geld problemen brengen. Ga verantwoord met je creditcard om en wees terughoudend in het aangaan van financieel krediet.

Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.