Creditcards vergelijken

Creditcards zijn intussen een geaccepteerd betaalmiddel waar je wereldwijd mee kunt betalen in restaurants, winkels en hotels. Bij het huren van een auto is een creditcard zelfs verplicht.  Daarnaast kun je met de creditcard ook bij steeds meer webwinkels betalen.

De meeste creditcards bieden ook nog een aflevergarantie en een aankoopverzekering waarbij aankopen gedaan met je creditcard verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging  gedurende een bepaalde periode.

Met een creditcard koop je op krediet. Aan het einde van de maand wordt het openstaande saldo op je creditcard  van je rekening afgeschreven. Veel creditcards bieden tegenwoordig de gespreid terug betalen regeling. Hiermee kun je het openstaande saldo in termijnen terugbetalen. Dit kan handig zijn, echter je betaalt hier wel een hoge rente voor.

Een creditcard aanvragen is eenvoudig en kan in bijna alle gevallen eenvoudig online. Je kunt kiezen voor een Mastercard, Visa card of een creditcard van American Express. Op creditcard-online.eu hebben we speciaal voor jou alle creditcards van de grootste aanbieders verzameld zodat je eenvoudig de verschillende creditcards kunt vergelijken met elkaar op het gebied van kosten, bestedingslimiet, de rente die je betaalt bij gespreid terugbetalen en de overige voorwaarden. Zo vind je eenvoudig de beste creditcard die het beste aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Je kunt deze vervolgens eenvoudig binnen 10 minuten  online aanvragen.