Informatieinformatie

Creditcard-online.eu is een geheel onafhankelijke vergelijkingssite. Wij hebben geen relatie met welke creditcard maatschappij dan ook.

Op onze website wordt de informatie over de verschillende creditcards met de grootst mogelijk zorg samengesteld met als doel jou een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de belangrijkste creditcards van de grootste creditcardaanbieders in Nederland.
Wij geven echter geen persoonlijk adviezen en nemen geen verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt.

Het aanvragen van een creditcard kan eenvoudig en simpel online gebeuren. Op creditcard-online.eu hebben we alle creditcards van de grootste aanbieders verzameld zodat je eenvoudig creditcards kunt vergelijken. Er zitten behoorlijk wat verschillen in de kosten van de creditcard, rentes en de jaarbijdrage van de creditcard.
Alle Mastercards, Visa Cards en American Express Cards zijn zo overzichtelijk mogelijk weergegeven op één pagina, zodat je zoektocht naar de geschikte creditcard een stuk gemakkelijker wordt.

Zo vind je eenvoudig de beste en goedkoopste creditcard die past bij jouw gewenste bestedingslimiet. Als je een keuze hebt gemaakt is de creditcard makkelijk en snel online aan te vragen.

Creditcards vergelijken

Creditcards zijn een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel. Met je creditcard kun je wereldwijd betalen in restaurants, winkels en hotels. Bij het huren van een auto in het buitenland is een creditcard al een must. Ook bij aankopen via internet kan steeds  vaker betaald worden met een creditcard.

De meeste creditcards bieden je standaard een aankoopverzekering waarbij jouw aankopen gedaan met de creditcard verzekerd zijn gedurende een bepaalde periode tegen diefstal, verlies en schade .

Het openstaande saldo op jouw creditcard wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Bij vele Mastercards en Visa Cards kun je ook kiezen voor gespreid terugbetalen. Je kunt het openstaande saldo dan in termijnen voldoen. Over het openstaande saldo dient wel een forse rente betaald te worden. Maandelijks wordt er dan een minimum bedrag van het saldo plus rente afgeschreven van je tegenrekening.